Koncepció

Hisszük és valljuk, hogy minden embert, családot és háztartást megillet az energiától való függőség megszüntetésének lehetősége.

A mai világban az energia hatalom.

Uralmat és hatalmat gyakorolhatnak az energia forrásait illetve annak elosztási lehetőségeit birtokló emberek azok az emberek, népcsoportok, nemzetek, társadalmi rétegek fölött, akik használják ezeket az energiahordozókat munkájuk és életük során. Bár ezt egyre többen látjuk, az emberiség ennek ellenére a fosszilis energiák (kőolaj, földgáz és származékaik) felhasználását erőlteti. Tesszük ezt annak ellenére, hogy ma már tudjuk: ezek a készletek végesek, és egy emberöltő alatt szinte a kimerülés határán lesz a föld készlete ezekből az energiaforrásokból. Minél kevesebb van ezekből az energiahordozókból annál drágábbak, minél drágábbak, annál nagyobb hatalmat biztosítanak azon emberek és érdekeltségi csoportok kezében, akik a kitermeléséhez hozzáférnek.

El tudja képzelni Ön, hogy mit érezne, ha soha többé nem kellene fizetnie a felhasznált villamos energiáért, nem kellene egész évben a téli fűtésszámlákra gyűjtögetni?
El tudja Ön képzelni, milyen létbiztonságot adna a családjának, ha havonta nem kellene a keresetének közel felét a család által felhasznált energiahordozók kifizetésére fordítania?
El tudja képzelni, hogy soha nem vihetnék el a villanyóráját tartozás miatt és attól sem kellene félnie soha, hogy vajon hogyan oldja meg a család számára a téli fűtést?
El tudná képzelni, hogy azt a bizonyos közel félhavi fizetését a családjára költi, utazásra, pihenésre, gyermekei továbbtanulására?

Mi el tudjuk képzelni és elképzeltük Ön helyett is!

Mi lehetne a megoldás, ami megszünteti az energiától (így annak kitermelőitől és birtoklóitól, elosztóitól) való függőséget, ami nem teszi tönkre környezetünket, és ami hosszútávon a bolygónk életbemaradását is biztosítja?!

A megoldást a megújuló energiák felhasználásában találjuk meg.

A sokféle megújuló energia közül a napenergia az, ami szinte korlátlan mértékben a rendelkezésünkre áll.
Koncepciónk lényege, hogy minden háztartás energia igényét (legyen az elektromos áram vagy fűtési energia) a napenergia által biztosíthatjuk, ezzel elérhetjük, hogy a háztartásunk a fosszilis energia termelőitől független legyen, és ami szintén fontos: ingyenes legyen.

Napelemes rendszerekkel megtermelhető egy háztartás teljes energia szükséglete, pontos számításokkal ennek a kialakítási költsége optimalizálható. Egy átlagos háztartás energia igényét kielégítő napelem rendszer beruházási költsége ugyanannyi, mint amennyit a háztartás 7-9 év alatt az általa elhasznált energiák kifizetésére fordít(„rezsiköltség”). Sok családnak azonban jelenleg nincs akkora tőkéje, hogy meg tudjon finanszírozni egy ilyen beruházást.
Ezért segítünk abban is Önnek, hogy közösen előteremtsük a beruházáshoz szükséges anyagi fedezetet, akár 30 % állami támogatás biztosításával! Ha Ön csak így tudja megvalósítani az energetikai függetlenségét, akkor is jól jár! Ebben az esetben ugyanannyit kellene még 7-9 évig fizetnie, mint a jelenlegi „rezsiköltsége”, de a jelenlegi „rezsiköltségei” helyett! Tehát a háztartásnak nem keletkezik többletkiadása! (Nem mellesleg az energia árak emelkedései sem érintenék már az Ön háztartását ezen időszak alatt).
Az időszak végére a háztartásának energia költségei 90-100%-ban megszűnnének. Mindezt egy olyan rendszerrel, melynek elemeire 10-15-30 év működési és teljesítmény garanciát adnak a gyártók!
Érdemes utána számolnia! Számoljon velünk, kérje ajánlatunkat!

Érdemes utána számolnia! Kérjen segítséget szakértő kollégáinktól!
Részletek